Google - cautare imagini



Cautarea imaginilor cu Google este cea mai cuprinzatoare din web, avand mai mult de 250 de milioane de imagini indexate si disponibile pentru vizualizare. Pentru a folosi motorul de cautare a imaginilor mergeti in pagina de cautare avansata sau http://www.google.com/imghp?hl=ro si introduceti o formula in caseta de cautare imagini apoi faceti clic pe butonul "Cauta". In pagina de rezultate faceti clic pe pictograma pentru a vedea o versiune de dimensiuni marite a imaginii cat si pagina in care imaginea poate fi gasita. (Nota: pentru a putea accesa, limba interfetei dumneavoastra trebuie setata pe English din pagina de preferinte).


Imaginile identificate de motorul de cautare a imaginilor - Google poate fi protejat de drepturile de autor. Desi puteti gasi si accesa imagini cu ajutorul serviciului nostru, nu va putem garanta drepturile de a le folosi in alt scop decat vizualizarea pe web. De asemeni, daca doriti sa folositi unele imagini gasite cu ajutorul serviciului nostru, va sfatuim sa contactati administratorul sitului pentru a optine permisiunea sa.


ATENTIE: Rezultatele pe care le vedeti cu ajutorul acestei functii pot contine informatii destinate persoanelor adulte. Google ia in considerare un numar de factori cand determina daca o imagine este relevanta cautarii dumneavoastra. Deoarece aceste metode nu sunt functionabile in intregime, este posibil ca anumite imagini nepotrivite sa fie incluse printre imaginile pe care le vedeti.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks
Previous Post Next Post