News Update :

Utilitar de backup in Windows XP Home Edition!

Sunday, June 3, 2007


Daca folositi Microsoft Windows XP Professional Edition, va este usor sa gasiti utilitarul de backup, in Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> Backup. Cu toate acestea, daca folositi Windows XP Home Edition, cautarea unui asemenea utilitar este zadarnica. Sau... nu neaparat!
Desi initial Microsoft a planuit sa includa utilitarul de Backup in Home Edition, din motive stiute numai de companie, ulterior s-a renuntat la aceasta idee. Nu toti utilizatorii de Windows XP Home Edition trebuie sa se resemneze insa cu ideea: exista un mic secret prin care Backup Utility poate fi "trezit la viata" si in Home Edition.
Installer-ul utilitarul se afla ascuns “adanc” in continutul CD-ului de Setup Windows XP Home Edition. Introduceti CD-ul in unitatea aferenta si rulati NTBACKUP.MSI (sau Ntbackup) din folderul D:\\Valueadd\\msft\\ntbackup, unde D este unitatea voastra optica.
Astfel va fi lansat Windows Backup Utility Installation Wizard, care va instala utilitarul in mod automat. Dupa ce ati terminat, apasati pe Finish.
Acum, puteti gasi utilitarul la fel de usor ca si utilizatorii XP Professional Edition, accesand Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> Backup.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks

Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website