News Update :

Instalarea corectă a lui Adobe Reader 8

Monday, September 17, 2007


Instalarea versiunii compatibile cu Vista a lui Adobe Reader 8 va stopa mesajul în care se spune că directorul de fişiere temporare este plin sau protejat la scriere. Mesajul apare chiar atunci când este mai mult decât suficient loc pe hard disk.

O eroare în fişierul de instalare al programului previne instalarea aplicaţiei Adobe Reader pe unele sisteme Vista. Oricum, puteţi duce la bun sfârşit instalarea. Mai întâi, porniţi setup-ul ca de obicei prin dublu clic şi aşteptaţi până când fişierele de instalare sunt dezarhivate într-un director temporar.

De îndată ce Windows afişează un mesaj de securitate pentru fişier, porniţi Windows Explorer şi navigaţi până la directorul „AppData\LocalLow\Netopsystems\temp” din directorul „C:\Users\.
De acolo copiaţi întregul sub-director „Adobe Reader 8” în altă locaţie a profilului dumneavoastră de utilizator, de exemplu în directorul „Download”.
Ieşiţi acum din procesul de instalare pornit deja prin clic pe „Cancel” în dialogul de securitate. Deschideţi acum directorul „Download/Adobe Reader 8” din profilul de utilizator şi rulaţi fişierul “setup.exe” pentru a relua instalarea. Nu veţi mai avea de acum probleme cu instalarea.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website