News Update :

Outlook - Nu arunca mesajele

Monday, September 17, 2007

La inchiderea lui Outlook, directorul Deleted Items este golit automat. Daca se intampla sa ai nevoie de o informatie dintr-unul sau mai multe mesaje trimise in acest director, este prea tarziu sa mai faci ceva. Cu toate acestea, exista masuri de prevenire a acestui fenomen, si anume dezactivarea optiunii cu pricina.
Deschide aplicatia cu un dublu click pe simbolul dedicat si alege Tools->Options->Maintenance. In sectiunea Cleaning Up Messages, debifeaza optiunea Empty messages from the "Deleted Items" folder on exit. Dupa confirmarea operatiunii cu un click pe OK nu vei mai pierde mesajele trimise in acest director.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website