Cum sa alegeti un produs de fax

Sa alegeti un modem de fax de computer sau un fax ? Merita banii un instrument multifunctional (scanner, imprimanta si fax)? Totul depinde de nevoile dv..

Pasi
1. Luati un modem de fax pentru a trimite si primi faxuri daca creati toate sau majoritatea documentelor dv. pe un computer, si daca nu primiti sau trimiteti faxuri asa de des. Printati faxurile primite daca aveti nevoie de copie. Puteti scana orice document non-electronic pe care trebuie sa-l trimiteti prin fax, dar necesita timp.
2. Luati un fax daca primiti multe faxuri. Primirea unui fax va va incetini calculatorul si s-ar putea sa nu fiti in stare sa continuati lucrul pana ce faxul nu este primit.
3. Alegeti un fax termal daca trimiteti mai multe faxuri decat primiti sau daca copiile permanente ale faxurilor primite nu sunt necesare.
4. Cumparati hartie normala de fax daca primiti si trimiteti multe faxuri pe zi.
5. Alegeti un instrument multifunctional daca aveti nevoie de hartie normala de fax, o imprimanta si un scanner si daca spatiul biroului dv. este limitat.

Sfaturi
Unele multifunctionale printeaza color dar scaneaza si copiaza in alb-negru.
Multifunctionalele, mai ales cele produse de HP, sunt de obicei dependente de computer pentru a trimite faxuri sau a copia.

Atentie
Imaginea printata va incepe sa exfolieze hartia termala in cateva luni.
Multifunctionalele reprezinta un sacrificiu considerabil in materie de calitate si incredere.

Post a Comment

Previous Post Next Post