Cum sa folositi un program de mesaje instant

Mesajele instante sunt o cale extraordinara de a comunica in timp real cu persoane aflate la mare distanta fara a inregistra o factura enorma la telefon. Majoritatea programelor pot fi scoase gratis si sunt usor de instalat si folosit. Aceste sfaturi acopera notiunile de baza ale mesageriei.

Pasi
1. Alegeti un program de mesagerie. Majoritatea programelor sunt similare in ceea ce ofera asa ca cel mai bine este sa gasiti unul care este folosit si de prietenii dvs.
2. Vizitati pagina de internet si urmati instructiunile pentru a scoate si instala programul. Cereti prietenilor sa faca acelasi lucru.
3. Alegeti-va un nume si o parola. Este posibil sa trebuiasca sa incercati mai multe nume pana gasiti unul ce nu este deja luat.
4. Aflati numele prietenilor si adaugati-i in lista de contact. Programul va va spune cand prietenii dvs intra sau ies.
5. Cand vedeti ca un prieten este intrat dati dublu clic pe numele lui pentru a trimite un mesaj.
6. Formati o camera de chat (daca programul permite acest lucru) daca mai multi prieteni sunt intrati.

Sfaturi
Programe diferite sunt folosite in moduri diferite. Urmati instructiunile specifice ale programului care ar trebui sa fie disponibile in fisierul Help al programului sau pe pagina de internet.
Dvs si prietenii dvs trebuie sa aveti fiecare cate un program instalat pentru a putea comunica. Puteti trimite mesaje numai daca folositi acelasi tip de program.

Post a Comment

Previous Post Next Post