Cum sa transferati mesaje salvate pe un cont pe un alt cont


Multe programe de e-mail va permit sa transferati mesaje de pe un cont pe altul. Aceasta caracteristica este folositoare daca v-ati hotarat sa folositi un alt program de e-mail, sau daca doriti sa va organizati mai eficient mesajele.

Pasi
1. Deschideti programul destinatar de email - cel care va primi mesajele salvate.
2. Cautati o functie ce va va permite sa aduceti mesajele dintr-un alt program sau dintr-un alt cont. Aceasta functie se poate numi Import Messages, Bring In Messages sau ceva similar.
3. Cand ati gasit functia corecta cautati o cale de a aduce mesajele. Aplicatii precum Outlook Express localizeaza alte programe instalate si va permite sa importati mesajele din acele programe.
4. Urmati instructiunile programului pentru a importa mesajele.

Sfaturi
Daca programul permite este posibil sa folositi o functie Message Export. Deschideti programul care contine mesajele pe care doriti sa le transferati. Localizati o functie denumita Transfer, Send Messages sau Export Messages. Selectati aplicatia careia doriti sa trimiteti mesajele apoi urmati instructiunile.
Daca programul dvs nu are caracteristici de import sau export de mesaje puteti salva mesajele drept text sau vi le puteti retransmite chiar dvs. Dar aceste operatii ocupa mult timp.

Atentie
Daca aveti o multime de mesaje, este bine sa le stergeti pe cele de care nu aveti nevoie si sa le orgazati pe celelalte inainte de a le importa sau de a le exporta.

Post a Comment

Previous Post Next Post