News Update :

Vista - Folosiţi setarile preferate de regiştri şi pe alt PC

Friday, March 7, 2008

Editorul de regiştri poate salva cheile des folosite ca favorite. Aceasta le face disponibile rapid pentru reconfigurare. Pentru a beneficia de ele şi pe un notebook sau dupã o reinstalare, vreţi sã securizaţi „favoritele” în afara programului respectiv.

Windows salveazã favoritele direct din Registry. Deci tot ceea ce aveţi de fãcut este sã exportaţi ramura relevantã într-un fişier REG şi sã o importaţi pe cel de-al doilea computer pentru a le putea folosi acolo. Iatã cum funcţioneazã: în editorul de regiştri, deschideţi cheia
“HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Applets\Regedit\Favorites”. Toate intrãrile din meniurile „favorite” sunt listate aici.

Selectaţi cheia şi deschideţi „Registration/ Export registration file” sau „File/ Export”. În pasul urmãtor, atribuiţi un nume, selectaţi opţiunea „Selected substructure” şi calea selectatã acolo şi clic pe butonul „Save”.

Pe alt calculator, un dublu clic pe acest fişier este suficient pentru a citi favoritele într-o secundã. Acestea vor fi imediat disponibile dupã ce aţi aprobat intrarea lor în regiştri.
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website