Windows Vista - Experimentați muzica: În deplasare

Partea plăcută a stocării colecției de muzică pe calculatorul pe care rulează Windows Vista este că facilitează audiția fișierelor audio, oriunde v-ați afla. Cu ajutorul dispozitivelor portabile și a CD-urilor personalizate cu conținuturi mixte, puteți să ascultați muzica preferată oricum și oriunde.

Dispozitivele audio portabile care au sigla PlaysForSure permit interacțiunea cu calculatorul pe care rulează Windows Vista, imediat după ce le conectați. Nu este nevoie să încărcați programe software sau drivere de la terți.



Conectați un player portabil digital, cu sigla PlaysForsure, la calculatorul pe care rulează Windows Vista și puteți începe să descărcați melodiile preferate

După conectare, puteți să transferați cu ușurință melodiile din calculator pe dispozitivele personale, să sincronizați ultimele melodii adăugate sau să utilizați noua opțiune Shuffle Sync din Windows Media Player 11, pentru a stoca pe dispozitiv eșantioane aleatorii din biblioteca muzicală personală. Dacă utilizați Windows Vista împreună cu dispozitivul audio portabil, veți putea asculta muzică oriunde v-ați afla.

Realizarea unui CD audio cu melodiile pe care doriți să le ascultați în ordinea preferată reprezintă partea distractivă a realizării de CD-uri personalizate cu conținuturi mixte. Cu Windows Vista, puteți crea rapid CD-uri audio personalizate, pentru a le asculta la sistemul stereo Home Cinema, în mașină, la DVD player sau pe alt calculator. Dacă aveți mai multe unități de înregistrare a CD-urilor pe același calculator, puteți să utilizați și noua funcție de înregistrare simultană pe mai multe discuri, foarte utilă, mai ales atunci când creați copii de siguranță ale colecției de muzică digitală.

Trucuri si sfaturi

Post a Comment

Previous Post Next Post