News Update :

Windows Vista - Experimentați muzica

Sunday, March 16, 2008

În ultimii ani, modul în care oamenii colecționează și ascultă muzică s-a schimbat semnificativ. Dacă vă încadrați în tiparul obișnuit, continuați să vă completați colecția de CD-uri, dar ați început să le înregistrați și pe calculator. Puteți să vă completați colecția de muzică cu fișiere de pe site-uri de muzică online, cumpărând albumele complete sau numai anumite melodii care vă evocă amintiri sau vă trezesc interesul pentru un nou gen de muzică. Pe lângă faptul că ascultați muzica pe care ați stocat-o deja, poată că v-ați abonat la servicii care vă permit să înregistrați cataloage uriașe de muzică, pentru o taxă lunară. Un lucru este sigur - colecțiile de muzică sunt acum în format digital, iar calculatorul pe care rulează Windows este depozitul de stocare a acestora.

Muzică așa cum vă doriți
Cu Windows Vista, colecția dvs de muzică reprezintă coloana sonoră a vieții. Utilizați Windows Media Player 11 pentru a vă bucura de o conexiune optimă cu dispozitive portabile, pentru a vă satisface o nouă curiozitate muzicală și pentru a organiza colecția de muzică digitală în continuă creștere. Sau, schimbați radical macazul și modificați felul în care organizați și ascultați muzică, prin stocarea acesteia în Windows Media Center din Windows Vista sau în Xbox 360.
Windows Vista înseamnă muzică digitală cu totul altfel - personalizată.
Convingeți-vă singuri de felul în care Windows Vista crește nivelul de satisfacție asupra melodiilor digitale din calculator, în propria locuință sau în timp ce vă deplasați.

Trucuri si sfaturi
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website