Windows Vista - Magia butonului verde

Puteți crea o experiență muzicală extremă în propria dvs locuință, cu ajutorul aplicației Windows Media Center sau cu dispozitivul Xbox 360. Acesta din urmă are încorporată tehnologia Media Center Extender, care vă permite să accesați biblioteca de melodii din rețeaua personală, cu ajutorul sistemului de meniu Media Center.



Utilizați dispozitivul Xbox 360 pentru a accesa biblioteca de melodii din Windows Media Center de pe un calculator pe care rulează Windows Vista

Atunci când conectați dispozitivul Xbox 360 la televizor și la sistemul stereo Home Cinema, puteți să vă întindeți pe canapea și să apăsați pe butonul verde de pe telecomandă pentru a accesa toate melodiile digitale. Selectați My Music din sistemul de meniu Media Center și vă puteți bucura de muzica preferată într-un mod cu totul inedit.



Windows Media Center din Windows Vista vă oferă un mod cu totul deosebit de a căuta și asculta muzică

Puteți să căutați prin Music Library, cu ajutorul telecomenzii și să selectați melodiile care adecvate stării dvs de spirit, după genul albumului, lista de artiști sau după titlul melodiei. Cu ajutorul dispozitivului Xbox 360 cu tehnologia Media Center Extender, experiența trăită este similară cu aceea pe care o aveți în fața calculatorului, cu diferența că puteți să activați dispozitivul în toate camerele din locuința dvs.

Trucuri si sfaturi

Post a Comment

Previous Post Next Post