News Update :

Compania Adobe remedieaza 6 erori in Flash

Sunday, November 9, 2008


Adobe Systems a anuntat utilizatorii de existenta unor vulnerabilitati intr-unul dintre cele mai populare programe ale sale si a lansat un update de securitate pentru a remedia erorile. Aceasta actiune a fost luata pentru a doua oara in 2 zile.

Update-ul a fost al patrulea patch lansat pentru Flash Player in acest an si a fost urmat, la o zi, de o intreaga colectie de patch-uri pentru Adobe Reader, aplicatia web PDF (Portable Document Format).

Update-ul Flash Player se adreseaza celor 6 bug-uri din versiunea 9.0.124.0 ce includ erori de la cross-site scripting si divulgarea informatiilor, la erori care pot fi folosite pentru introducerea codurilor HTML malitioase in siteuri web si lansarea de atacuri de „realcatuire DNS” (Domain Name System)

Vulnerabilitatile de realcatuire DSN, care formeaza un subset de bug-uri cross-site scripting, pot permite hackerilor sa pacaleasca aplicatiile firewall si sa lanseze un numar mare de atacuri asupra adreselor de IP.

Update-ul de saptamana aceasta a transformat versiunea veche Flash in versiunea 9.0.151.0. Utilizatorii care folosesc noul Flash Player 10 nu trebuie sa isi updateze softul.

Utilizatorii pot verifica ce versiune Flash Player au instalat prin vizitarea acestei pagini pe siteul Adobe.

Adobe a updatat ultima data Flash in data de 15 octombrie, cand a prezentat versiunea 10.
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website