Far Cry 2, lansare cu concurs in Romania


Ubisoft Romania anunta lansarea oficiala a mult asteptatului FPS, Far Cry 2 si in Romania in cadrul unui concurs ...cu premii. Cel de-al doilea episod al seriei Far Cry, dezvoltat in Montreal pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360 ajunge la raft oficial in Romania pe 15 noiembrie in magazinul Media Galaxy din incinta complexului comercial Unirea din Bucuresti.

Punctul forte al evenimentului se anunta a fi concursul multiplayer organizat de Ubisoft. Cei care se inscriu pe site-ul www.mediagalaxy.ro pana la data limita (13 noiembrie 2008) vor putea participa la o intrecere multiplayer de tip deathmatch, pe una din hartile cuprinse in FPS-ul Far Cry 2. Concursul va fi desfasurat pe console PlayStation 3. Cei mai buni "mercenari" vor fi rasplati cu premii substantiale:
Castigatorul locului I va castiga o consola PlayStation 3 de 80GB impreuna cu Far Cry 2 Collector's Edition pentru Playstation 3
Cel care va ocupa locul secund in cadrul competitiei va fi rasplatit cu un Controller Wireles Sixaxis pentru Playstation 3 si un Far Cry 2 Collector's Edition pentru Playstation 3
Premiul pentru locul trei in competitie va fi un Far Cry 2 Collector's Edition pentru Playstation 3
Locurile 4-10 vor fi rasplatiti cu cate o copie a jocului Far Cry 2 pentru PC si cate o camera web Hercules Classic Link.

In cadrul festivitatii de lansare va avea loc si un concert sustinut de formatia Black Magic, promitand o distractie pe cinste celor carora le plac ritmurile rock si metal.

Post a Comment

Previous Post Next Post