News Update :

Mai multa flexibilitate cu noul Xerox WorkCentre 5222

Sunday, November 9, 2008


Xerox lanseaza in Romania echipamentul multifunctional laser monocrom Xerox WorkCentre 5222, disponibil in varianta standard de copiator sau copiator si imprimanta.

WorkCentre 5222 tipareste la o viteza de 22 ppm si la o rezolutie de pana la 1200x1200 dpi, asigurand un nivel de productivitate ridicat pentru orice birou care prelucreaza volume medii de documente.

Pe langa imprimare si copiere, echipamentului i se mai pot adauga functii precum scanare si/sau fax. In ceea ce priveste scanarea, sunt disponibile kituri de scanare catre e-mail, catre computer sau in retea, viteza fiind de 55 de impresii pe minut, la 200 dpi.

Echipamentul include functia ID Copy Card pentru scanarea fetelor unei carti de identitate si imprimarea acestora pe o singura coala de hartie, iar scannerul transforma documentele in fisiere digitale pentru partajare, arhivare si reducerea spatiului fizic de depozitare.

Printre functiile speciale de scanare se numara „Scan to email,” pentru trimiterea fisierelor direct catre casuta de email, „Scan to mailbox,” pentru stocarea documentelor pe hard disk-ul echipamentului sau „SMART send” care asigura compatibilitatea cu alte dispozitive Xerox.

Cu ajutorul Xerox Extensible Interface Platform (EIP), meniurile specifice companiei pot fi afisate pe ecranul sensibil. EIP activeaza aplicatii care permit cautarea, salvarea si partajarea rapida a informatiei, economisind timpul alocat proiectelor.

Conectarea se face prin interfata de retea 10/100Base-TX Ethernet sau USB 2.0. WorkCentre 5222 are si functii speciale de administrare online. Astfel, MeterAssistant monitorizeaza datele inregistrate de contoarele echipamentului pentru fiecare dintre utilizatorii conectati, iar SuppliesAssistant urmareste necesarul de consumabile, astfel incat acestea sa fie disponibile permanent.

Pentru un control mai eficient al costurilor, WorkCentre 5222 utilizeaza aplicatia integrata Auditron, prin care administratorii limiteaza functiile de scanare, fax, imprimare sau copiere pentru fiecare utilizator in parte. Xerox CentreWare Internet Services simplifica instalarea si administrarea retelei, oferind acces rapid la starea echipamentului.

Echipamentul poate imprima pe hartie de diferite tipuri, cu marimi de pana la A3. Capacitatea standard de alimentare este de 1000 de coli (2 tavi), la care se adauga o tava manuala de 100 de coli.

Optional, la acestea se mai pot adauga un modul cu doua tavi de 1000 de coli ( 2 x 500 coli) pentru o capacitatea totala de 2100 coli. Tot optional, WorkCentre 5222 poate fi completat cu un dispozitiv de finisare integrat, cu functie de capsare.

Utilizatorii Xerox WorkCentre 5222 beneficiaza de asistenta si suport tehnic profesionist acordat de specialistii de la Xerox si de partenerii autorizati de pe intreg teritoriul Romaniei.

Pretul recomandat de producator pentru WorkCentre 5222 incepe de la 1689 de dolari fara TVA, si difera in functie de configuratie.
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website