News Update :

Poti fi tester pentru Scanerul Antivirus BitDefender

Friday, November 14, 2008


BitDefender a anuntat astazi lansarea campaniei de testare a noii versiuni Beta pentru Scanerul Antivirus BitDefender destinat utilizatorilor UNIX.

BitDefender Antivirus Scanner este dezvoltat pentru sistemele Linux si FreeBSD si are la baza motoarele de scanare BitDefender certificate si premiate la nivel mondial, care executa la cerere scanarea sistemelor impotriva amenintarilor malware.

La sfarsitul perioadei de testare, BitDefender va oferi testerului care va trimite cea mai originala rezolvare unor buguri, o licenta pentru o solutie business la alegere, Windows sau Linux, care poate fi utilizata pana la 35 de calculatoare. Alte premii importante constau dintr-un iPod Touch de 16GB si diverse solutii BitDefender destinate sistemelor desktop. Pentru a participa la campania de testare a versiunii beta va puteti inregistra si descarca chiar acum produsul de la Centrul de Testare Beta (http://beta.bitdefender.com/).

Versiune beta a Scannerului Antivirus pentru UNIX propune diverse functionalitati, printre care:
•scanner la cerere
•semnaturi malware si update-uri ale motoarelor de cautare
•integrarea meniului in cele mai intalnite module de interfata (KDE si GNOME)
•module auxiliare open source pentru trei fisiere de administrare precum: Konqueror (KDE), Nautilus (GNOME) si Thunar (Xfce)
•suport pentru arhitecturile x86 si amd64
•disponibil pentru sistemele gcc-4.x
•disponibil in mai multe limbi de circulatie internationala

"Testarea versiunilor beta este cea mai eficienta metoda de a ne asigura functionalitatea perfecta a produselor BitDefender", a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. "Ne bazam pe interesul comunitatii in testarea versiunilor beta si astfel in a ne ajuta sa dezvoltam la final un produs care sa ofere protectia necesara utilizatorilor UNIX".

Scannerul Antivirus BitDefender pentru Unix este disponibil gratuit pentru publicul larg si va fi disponibil testarii in perioada 12 noiembrie - 15 ianuarie 2009.
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website