Windows 7 va fi lansat pana la urma la mijlocul lui 2009


In aceste zile Microsoft sunt deosebit de optimisti pentru ca se pare ca lucrul la ultimul sistem de operare merge foarte bine, si direct legat de acest lucru ei au avansat ideea ca Windows 7 va aparea pe piata la jumatatea anului viitor, exact la timp pentru a prinde varful de sezon din luna Decembrie.

Initial reprezentantii companiei afirmau ca Windows 7 va fi gata in cursul anului 2010 insa cel mai probabil din cauza lipsei de interes pentru Vista se grabesc sa scoata noul sistem de operare pentru a nu pierde din cota de piata detinuta.
In alta ordine de idei, Microsoft lucreaza intens la imbunatatirea lui Windows Vista prin programul denumit “Velocity” care urmareste exact ce vedem din nume – o crestere a vitezei pentru ca asta a fost principala problema a sistemului de operare ante-mentionat.

Imbunatatirile vor fi integrate ( speram) in Service Pack 2 pentru Vista – care va aparea inaintea lui Windows 7, la inceputul anului viitor.
Obiectivul acestui program ( Velocity) este acela de a boota si de a incepe lucrul cu Vista in mai putin de 50 de secunde…( fata de momentul actual cand sunt necesare cateva minute bune indiferent cat de puternic este calculatorul pe care functioneaza).

Post a Comment

Previous Post Next Post