Unde citesti carti electronice online - Biblioteci online

In ultimul timp, cartea electronica a inceput sa fie mai cautata decat cartile scrise. Pe internet au inceput sa apara adevarate biblioteci online care te lasa fie sa descarci carti electronice fie sa citesti cartile online. Printre cele mai populare, este Biblioteca online cu carti electronice care ofera spre citire online peste 600 de carti. Cartile pot fi citite direct pe site.

O pagina cu oferte pentru a descarca sau cumpara carti va sta la dispozitie tot in aceasta biblioteca online. De asemenea site-ul pune la dispozitie autorilor care sunt la inceput si vor sa primeasca de la vizitatori opinii, o pagina unde cartea lor sa apara si sa primeasca pareri.

Daca nu esti obisnuit sa citesti carti, site-ul Rezumate carti iti ofera posibilitatea sa citesti doar povestirea cartii, fara a nai fi nevoit s-o citesti complet. In plus, daca esti la scoala, site-ul iti ofera posibilitatea sa copiezi rezumatele, comentariile sau caracterizarile personajelor din carti.Iata mai jos o lista cu bibliotecile online gratuite gasite de mine:

Carti electronice PDF
CartiAZ.ro - descarca carti
Liternet.ro
Polirom
Carti electronice gratis si legal

Popular posts from this blog

Coduri si instructiuni telecomanda universala Watson URC 22B-6N

Telecomanda universala Hama - manual si coduri

Cum sa desenezi o bila 3D folosind doar linii

Televizor Watson LCR 22 HD manual de utilizare