Review Apple iPhone5 iOS6

Smartphone-ul iPhone5 este lansat deja de ceva vreme si ne-am gandit sa va aratam si noi un review video pentru iPhone5. Review-ul video este facut de George Buhnici de la ProTV si il puteti vedea si voi mai jos.




În septembrie 2012, compania Apple a lansat iPhone 5, cel mai nou model al seriei iPhone. Noul design a adus cu sine un ecran mai mare, cu o diagonală de 4 inch, înlocuind astfel ecranul de 3,5 inch din modelele anterioare.

iPhone 5 a fost primul model care a suportat rețeaua LTE, oferind utilizatorilor viteze mai mari de descărcare și navigare pe internet. De asemenea, camera foto a fost îmbunătățită, oferind imagini mai clare și o rezoluție de 8 megapixeli.

Un alt aspect important este faptul că iPhone 5 a fost lansat cu sistemul de operare iOS 6, care aducea noi caracteristici precum Siri, asistentul personal inteligent dezvoltat de Apple, și Maps, aplicația de hărți.

În plus, designul noului iPhone a fost mult îmbunătățit, fiind mult mai subțire și mai ușor decât modelele anterioare. Noul design și finisajul din aluminiu au fost foarte apreciate de utilizatori, oferind o senzație premium la atingere.

În concluzie, iPhone 5 a fost un mare pas înainte pentru seria iPhone, oferind o mulțime de caracteristici noi și îmbunătățite. Cu toate acestea, există și câteva dezavantaje, cum ar fi faptul că noul conector Lightning a necesitat achiziționarea unor adaptoare suplimentare pentru dispozitivele vechi, iar bateria nu a fost îmbunătățită semnificativ în comparație cu modelele anterioare.

Avem pentru dvs un review de prima impresie facut la despachetare si un review mai amanuntit la iPhone5 si sistemul de operare iOS6.

Verifica pretul iPhone5 in mai multe telefoane din tara si alege pretul cel mai mic. Sau cumpara iPhone 5 de la EMAG.


Review  iPhone5 la despachetare


Review  iPhone5 si iOS6 


Previous Post Next Post