Zvonuri despre iPhone 6, iPhone low cost si Apple TV

Iata cum suna estimarile analistului Peter Misek, cel care a facut presupuneri si asupra prezentarii peste cateva luni a unui iPhone low-cost: "Noul iPhone 6 va avea un ecran de 4,8 inci, iar compania Apple va lansa smartphone-ul in iunie 2014"

Analistul, care nu prea a reusit pana acum sa anticipeze vreo lansare a Apple, mai spune ca firma americana va face si o miscare importanta nu mai tarziu de luna viitoare cand va publica pentru dezvoltatori SDK-ul Apple TV.




Cumpara iPhone 5 de la EMAG

Desigur, in acest mod developerii ar putea sa codeze aplicatii third party pentru set-top box-ul Apple.

Publicarea SDK-ul ar avea loc, potrivit sursei, in cadrul unui eveniment special organizat de Apple in cadrul caruia compania ar putea prezenta si un televizor propriu cu un ecran cu diagonala "intre 42 si 55 de inci". Analistul de la Jeffries mai spune ca lansarea comerciala a televizorului Apple va avea loc in octombrie anul acesta.

Peter Misek mai spune ca in iunie Apple va lansa noul iPhone 5S si un telefon low cost.


Noi inca ne incapatanam sa afirmam ca Apple nu va lansa un iPhone ieftin, pentru ca pur si simplu nu renteaza pentru companie. Cat despre lansarea din martie a SDK-ului Apple TV, exista deja voci care il contrazic pe Peter Misek.

Vezi aici detalii despre iPhone 5 iar aici pretul iPhone 5.

sursa articol: hit.ro
Previous Post Next Post