Cum sa descarci fisiere MP3 de pe Youtube in Firefox

De multe ori am intalnit un anumit videoclip pe Youtube si ne-am dorit sa descarcam partea audio in calculator sub forma de MP3 insa Youtube nu are o astfel de functie si poate doar cu un anumit saftware am fi putut descarca mp3-ul.


Am gasit insa un add-on pentru browserul Mozila Firefox care pe langa ca poate descarca fisierele video MP4 la diferite calitati, poate descarca separat si fisierul audio in format MP3 la compresii precum: 128 kbps si 320 kbps. Pe langa formatul mp3, add-onul sau extensia, cum vreti sa-i spuneti, poate descarca si formatul audio M4A.

Dar haideti sa va aratam si voua cum puteti descarca o melodie in format MP3 de pe Youtube cu ajutorul Firefox.

Pasul 1. Instalati add-onul YouTube to MP3 Converter de AICI.


Odata descarcata extensia Firefox, butonul de comanda va arata ca in poza de mai jos.


Pasul 2. Intrati pe pagina videoclipului de pe Youtube pe care vreti sa-l descarcati in format mp3 si apasati butonul de comanda al add-onului.

Pasul 3. Odata apasat butonul, veti fi trimis automat pe site-ul care poate face conversia videoclipului in format audio MP3. Site-ul recunoaste automat URL-ul videoclipului si va ofera posibilitatea sa selectati in ce fel de format vreti sa faceti download.
Alegeti din mediul derulant ce format vreti sa descarcati si apasati butonul Start Link Conversion.


Pasul 4. Cand apasati butonul de conversie MP3, se va deschide o pagina noua de anunturi pe care trebuie s-o inchideti. Reveniti la pagina unde ati apasat butonul si in functie de cat de mare este fisierul, se va deschide fereastra prin care puteti salva fisierul in calculator.


Pentru alte videoclipuri, urmati pasii 2, 3 si 4. Vezi si cum poti descarca video de pe Facebook.

Popular posts from this blog

Telecomanda universala Hama - manual si coduri

Coduri si instructiuni telecomanda universala Watson URC 22B-6N

Preluarea tabelelor din Excel în Word

Cum sa desenezi o bila 3D folosind doar linii