News Update :

Despre sire

Friday, June 1, 2007

Bine a-ti venit pe blogul Trucuri si sfaturi!Cautand pe internet dupa trucuri si sfaturi din diferite domenii, pentru a-mi rezolva problemele trebuia mereu s-a caut printr-o gramada de site-uri pentru a gasii ceea ce ma interesa. Si asa mi-a venit ideea s-a fac un blog in care s-a adun toate trucurile posibile intr-un singur loc.
Vreau s-a va spun ca majoritatea articolelor sunt luate de pe alte site-uri, si acolo unde este cazul voi pune sursa de unde acel articol este luat.Articolele sunt deja stocate in calculatorul meu, si unele sunt luate cu sursa cu tot iar altele din pacate am uitat s-a trec sursa, asa ca, cei care sunt posesorii de drept sunt rugati sa ma scuze, pentru ca nu este cu rea intentie, iar daca vor intra pe acest blog pot sa lase un comentariu prin care sa solicite sa pun un link catre site-ul lor.
Oricum, sper sa gasiti aici informatiile care va intereseaza si puteti chiar sa lasati un comentariu in care sa-mi spuneti daca v-a ajutat sau nu articolele din acest blog, sau ce v-ar interesa sa gasiti aici.
Blogul este inca la inceput si nu sunt inca asa de multe articole dar sper ca in cateva luni sa ajung la o baza de date destul de mare.
Ok, acesta este unul dintre proiectele mele.Colectie filme este cel de-al doilea blog al meu si se refera evident la filme si tot ce tine de lumea filmului. Din pacate din lipsa de timp nu prea am reusit sa ma ocup asa cum trebuia de el.
Deci as vrea sa va propun o chestie.
Cei interesati s-a scrie un articol in acest blog il pot scrie si s-a mi-l trimita la urmatoarea adresa de mail: nikkoss29@yahoo.com iar eu il voi publica in blog, binenteles cu numele celui care la scris si chiar un link catre site-ul sau blogul lui daca are.
Puteti intra pe acest blog s-a vedeti despre ce este vorba si spor la treaba.
Cam atat si despre Colectie filme.Cel de-al treilea proiect al meu este DnRo-bloguri si este un site dedicat tuturor bloggerilor din Romania. Site-ul este si el la inceput dar deja puteti gasi acolo multe lucruri interesante.
Puteti gasi:
-lista cu site-uri de unde va puteti lua template-uri Blogger pentru blogul vostru.
-lista cu site-uri unde va puteti face bannere
-lista cu cele mai bune platforme de blogging unde va puteti incepe un blog
-o lista de aproape 50 de directoare romanesti unde va puteti inscrie blogul
In curand si alte liste folositoare.
Veti mai gasi cateva unelte cu care puteti sa verificati pagerank-ul blogului, alta cu care s-a preziceti pagerank-ul si alte cateva unelte.
De asemenea veti gasi acolo si un mini director de bloguri unde puteti sa va inscrieti blogul si chiar o mini biblioteca online de unde puteti descarca peste 40 de carti ale unor autori foarte cunoscuti.

Cam atat despre proiectele mele, cei care au ceva de spus pot lasa un comentariu sau pot trimite un mail pe adresa: nikkoss29@yahoo.com

O zi buna pe blogul Trucuri si sfaturi!
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website