Metode de a face bani online pe internet

Toata lumea vrea sa faca bani online si repede. Din pacate nu este asa usor dar bani se pot face pe internet.

In continuare va voi spune cateva metode de de a face bani pe internet, metode pe care eu le folosesc cu succes.

Bani de la Originals
Prima si cea mai usoara vine de la magazinul online Originals. Acest magazin vinde incaltaminte si imbracaminte sport de la firme consacrate ca: Puma, Adidas, Nike, Converse si altele. Este cred cel mai cunoscut magazin online din gama lui de produse.

Metoda prin care puteti face bani cu magazinul Originals este foarte simpla. Te inscrii la ei, cauti prin multitudinea de banere puse la dispozitie si apoi incepi sa promovezi produsele.
Produsele le poti promova pe Facebook, ca status la messenger, prin mail, iar daca ai si un site sau blog este cu atat mai bine pentru ca poti promova magazinul mult mai usor.

Pentru inscriere si mai multe detalii intra aici.


Bani din afiliere
Aceasta metoda presupune sa ai un site sau un blog si sa promovezi produsele din magazine. La fiecare vanzare ai un comision fixat de magazinul online.

Cele mai cunoscute programe de afiliere sunt:

ProfitShare de la EMAG
Profitshare de la Altex
Da pe goarna la PC Garage
2Performant - care este o platforma de market afiliat unde sunt adunate peste 200 de magazine cu o cifra de afesceri destul de mare.
Piata Digitala - este o platferma de marketing afiliat asemanatoare cu 2Parale dar inca necunoscuta.

Vedeti aici un tutorial ca arata cum sa faceti bani cu 2Performant.

Plata pe clic
Aceasta metoda este bazata exclusiv pe a face bani cu site-ul sau cu blogul.

Prusupune sa ai un site sau blog si sa te inscrii in diferite programe gen: Adsense, Bursa de Reclama, chitika.com si altele. Apoi aceste site-uri iti vor genera un cod care pus in codul html al site-ului se va transforma in anunturi. Vei fi platit de cate ori un vizitator da clic pe unul din anunturile afisate la tine pe site.
Previous Post Next Post