News Update :

Trucuri Photoshop - Retusuri cosmetice la fotografii

Sunday, November 9, 2008

Trucuri și sfaturi despre cum sa faceti retușuri cosmetice la poze in programul de aditare a fotografiilor, Photoshop. Ridurile fine si micile imperfectiuni ale tenului dispar in cateva secunde datorita posibilitatilor de editare oferite de Photoshop.
1. Netezirea pielii: cu ajutorul uneltei Blur, orice ten devine imediat mai neted. Mai intai editati suprafetele mari cu pensula potrivita (50-100 pixeli), dupa care urmeaza detaliile, retusate cu o pensula mai fina. Intensitatea acesteia (Pressure) trebuie setata la 50%. Pentru un rezultat cat mai natural, pensula trebuie miscata in sensul liniei ridurilor si nicidecum de sus in jos. Nu uitati, o corectie a tonurilor (Levels - Image / Adjust / Levels) optimizeaza nuanta tenului.

2. Mascarea petelor Si a coșurilor: In cazul tenurilor cu probleme mai grave ajuta unealta "Clone Stamp".

3. Retusuri de finete: Buze mai rosii, dantura mai alba si ochi mai stralucitori se obtin prin colorarea ulteioara a acestor zone intr-un layer separat. Ca mod de aplicare selectati, in fereastra Layers, Soft Light, Color sau Darken. Puteti varia intensitatea corectiilor in campul Opacity, aferent layerului pe care s-a facut clonarea.
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website