News Update :

Cat costa sa-ti deblochezi telefonul in retelele Orange şi Vodafone

Sunday, October 28, 2012

Începând de la 1 septembrie 2009, toţi operatorii de telefonie mobilă sunt obligaţi să decodeze, la cererea clienţilor, terminalele blocate într-o anumită reţea, în cel mult 15 zile de la primirea cererii.
În cazul în care vă întrebaţi care sunt tarifele pentru deblocare la operatorii din România, le puteţi regăsi mai jos.
Preţurile valabile în cazul decodării în Orange Service pentru terminalele vândute prin reţeaua de magazine proprii Orange sau prin reţeaua partenerilor sunt:

- deblocare în timpul perioadei contractuale : 100 EUR (TVA inclus)
- deblocare după expirarea perioadei contractuale : 30 EUR (TVA inclus)
La Vodafone avem de-a face cu următoarele tarife:
Deblocarea unui terminal achiziţionat cu abonament se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau prin cod deblocare, contra taxei de:
a. 42 EUR (fara TVA) dacă se doreşte deblocarea până la împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achizitionarea telefonului (perioada contractuală).
b. 8,4 EUR (fara TVA) dacă se doreşte deblocarea după împlinirea a 12, respectiv 24 luni de la achiziţionarea telefonului.
Deblocarea unui terminal achiziţionat împreună cu o Cartelă Vodafone se poate efectua în service-ul autorizat Vodafone sau printr-un cod de deblocare, contra taxei de 8,4 EUR (fara TVA).
Deblocarea terminalelor achiziţionate independent de serviciile de comunicaţii Vodafone se efectuează gratuit.
Pentru deblocarea telefonului de către cei doi operatori menţionaţi este necesar să prezentaţi factura care atestă faptul că l-aţi cumpărat dintr-un magazin al acestora sau al partenerilor autorizaţi.
Share this article :

Articole populare

 
Design Template by panjz-online | Support by creating website