Coduri si instructiuni telecomanda universala Watson URC 22B-6N

In aceasta pagina veti gasi manualul de utilizare a telecomandei universala marca Watson URC 22B 6N care contine lista de coduri pentru fiecare televizor acceptat. In manual gasiti si instructiunile de folosire.

In timp orice telecomanda originala de la televizor se va strica. Mai ales la televizoarele model vechi cu tub catodic care au deja o vechime si probabil ca una originala va fi greu sa gasiti.

Intotdeauna insa exista o solutie si in cazul de fata solutia este sa va cumparati o telecomanda universala. Acestea sunt facute sa mearga pe foarte multe modele vechi dar merg foarte bine si la un televizor nou de ultima generatie.

Spun asta pentru ca am facut proba cu o telecomanda universa Watson URC 22B-6N pe un Samsung Smart TV gama 2014 si a functionat foarte bine. Schimbarea programelor si functiile obisnuite au merg OK insa pe partea de smart nu am avut timp sa mai testez. Nu spun ca nu merge dar nu cred ca are butoane care sa acceseze partea de Smart TV.

Sa trecem la instructiuni de folosire a telecomande universale Watson URC 22B-6N (preluare din manualul de utilizare)

La introducerea bateriilor, lumina cu leduri va lumina astfel:
2 x clipiri intermitente - Codurile se pastreaza
3 x clipiri intermitente - Telecomanda este din nou in stare de livrare

PROGRAMAREA TELECOMENZI!
Starea de livrare

Atunci când utilizaţi telecomanda pentru prima dată, sunt reglate in prealabil următoarele
aparate/ coduri:

Aparat Tastă Cod Producător
Televizor 1 TV1 027 Philips
Televizor 2 TV2 075 Telefunken
Videorecorder VCR 278 Philips
Receptor prin satelit SAT 424 Philips
Receptor prin cablu CBL 521 GMI-909
DVD -player DVD 552 Philips

Telecomanda poate deservi o multitudine de televizoare, videorecordere, receptoare prin satelit, receptoare prin cablu, CD-playere, DVD playere etc.

Pentru programarea telecomenzii in vederea comenzii unui aparat, consultaţi mai întâi tabelul cu codurile corespunzătoare din pozele de mai jos. Acolo găsiţi unul sau mai multe coduri cu 3 cifre, pentru producătorul aparatului dvs.

Observaţie: Dacă pauza dintre apăsările pe taste este mai mare de 10 secunde, procesul de programare se intrerupe. În acest caz repetati toată programarea.

Apăsaţi pe tasta SET si menţineţi-o apăsată. În plus, mai apăsaţi in conformitate cu aparatul dvs. (a se vedea tabelul stării de livrare) pe una din tastele TV1, TV2, VCR, SAT, CBL, DVD, până când lumina cu LED-uri va lumina continuu.

Eliberati acum ambele taste şi cu ajutorul tastelor cu cifre 1-9 şi a tastei 0/10 introduceţi codul format din 3 cifre. La fiecare apăsare pe tastă, pentru scurt timp se stinge lumina cu LED-uri. După ce codul a fost complet introdus, lumina cu LED-uri se stinge complet. Telecomanda este de acum reglată pentru aparatul respectiv.

Dacă la introducerea celei de-a treia cifre a codului, lumina cu LED-uri clipeste scurt, după care va lumina in continuare, înseamnă că aţi introdus un cod nevalid. In acest caz introduceţi din nou codul format din 3 cifre.

Verificaţi dacă puteţi comanda aparatul dvs. cu telecomanda, prin acţionarea corespunzătoare a tastelor telecomenzii. La acest procedeu, asiguraţi-vă că între dioda de emisie şi senzorul de recepţie al aparatului dvs. nu există nici un fel de obstacole, iar distanţa nu este prea mare.
În cazul in care aparatul dvs. nu reacţionează la nici o tastă sau numai la unele, repetaţi programarea descrisă, dar cu un alt cod din lista de coduri.

Manual preluat de pe forumul Softpedia

Mai jos gasiti codurile de instalare si manualul complet. Deschideti imaginea cu codul si folositi codurile aferente televizorului vostru. Daca vreti, puteti salva manualul deschizand imaginile si clic dreapta pentru Save image as.

Lista de Coduri



Restul manualului

Previous Post Next Post