Google - Gaseste fisiere PDF


Rezulatele cautarii cu Google includ acum si fisiere Adobe Portable Document Format (PDF). Desi fisierele PDF nu sunt atat de dese cat fisierele HTML, ele contin frecvent informatii de calitate ce nu sunt disponibile in alta parte.
Pentru a indica faptul ca un anumit rezultat este un fisier PDF si nu o pagina web, [PDF] apare cu text de culoare albastra inaintea titlului. Asta va va anunta ca programul Acrobat Reader se va lansa pentru a putea vizualiza fisierul. Faceti clic pe legatura din dreapta textului [PDF] pentru a accesa documentul PDF. (Daca nu aveti Adobe Acrobat pe calculatorul dumneavoastra, veti fi directionat catre o pagina web de unde il puteti lua gratuit.)
Cu fisierele PDF, binecunoscuta legatura "Memorate" este inlocuita cu "Versiune text". Versiunea text este o copie a documentului PDF cu toate comenzile de formatare eliminate.
Daca doriti sa vedeti un anumit de rezultate fara legaturi PDF, trebuie doar sa scrieti -filetype:pdf in caseta de cautare alaturi de termenii cautati.

Trucuri si sfaturi
Tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post