Trucuri și Sfaturi Yahoo! Messenger

1. Fara spam.

Poate cea mai enervanta problema a mesageriei instantanee este tocmai acest spam. Adica mesajele nedorite care continua sa ne agaseze. Cea mai sigura metoda de a le veni de hac este urmatoarea:

1. Navigati la Messenger/Preferences.
2. Dati clic pe optiunea Ignore list, pe care o gasiti pe bara verticala din stanga.
3. De aici, bifati optiunea Ignore anyone who is not on my Messenger list.

De acum inainte nu veti mai primi mesaje decat de la cei care se afla deja in lista de contacte.


2. Pe modul clandestin

Petreceti ore in sir conectati la messenger si uneori vreti sa deveniti "invizibili" doar pentru anumite persoane. Nimic mai simplu: dati clic-dreapta pe respectivul contact, pozitionati cursorul pe optiunea Stealth Settings si alegeti varianta Appear Permanently Offline to...

Desigur, din Messenger/My Status puteti selecta optiunea Invisible to everyone pentru a nu fi deranjati de nimeni.

3. Trimiteti lista de contacte

Vreti sa-i aratati sotiei ca nu aveti nimic de ascuns? N-aveti decat sa ii trimiteti lista de contacte. De asemenea, asa puteti introduce calupuri intregi de contacte fara sa mai fiti nevoiti sa luati fiecare caz in parte.

1. Navigati la Action/Send My Messenger List sau apelati la scurtatura [Ctrl]+[Shift]+M.
2. Alegeti contactele pe care vreti sa le trimiteti(eventual apasand tasta [Shift] pentru a putea selecta mai multe).
Clic pe Next.
3. Selectati contactul de destinatie si dati clic pe Finish.


4. Yahoo!Messenger in browser

Nu puteti instala din varii motive Yahoo! Messenger pe calculatorul vostru? Nu va necajiti. Puteti comunica prin intermediul contului vostru si altfel.

Accesati adresa http://webmessenger.yahoo.com si dati clic pe Sign In. Introduceti numele si parola in ferestra care apare si apoi clic pe Ok din ferestra de intampinare. De aici deja cred ca va veti descurca. Pentru utilizatorii de Windows Live Mesenger e bine de stiut ca isi vor regasi aici si acele contacte.

5. Arhivarea conversatiilor

Se intampla sa vreti sa va uitati peste vechi convorbiri si aveti surpriza sa nu le mai gasiti. Pentru a evita astfel de surprize neplacute, va trebuisa va luati in prealabil masuri de prevedere. Incercati acest mic truc pentru a salva automat toate convorbirile voastre, incluzand aici si sesiunile video. Asadar, navigati la Messenger/Preferences, dupa care accesati optiunea Arhive si bifati Yes, save all your messeges.

Procedati asemanator si in cazul convorbirilor audio-video, din sectiunea pe care o gasiti chiar sub cea de care tocmai ne-am ocupat.
Pentru a accesa arhiva, navigati la Contacts/Message Archive.

1 Comments

  1. O intrebare legata de modul clandestin. Cum pot afla care user e pe "invisible"?

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post