Cum sa cumparati bilete de avion on-line

Internetul va permite sa cautati cu usurinta cele mai bune tarife si nu va face niciodata sa asteptati. Dar aveti grija: desi un site cauta mai multe companii transport aerian este posibil sa nu ofere cele mai reduse tarife posibile - unele site-uri au tarife speciale disponibile numai pe acel site. Cautati pe mai multe site-uri inainte de a cumpara bilete

Pasi
1. Cautati mai multe sisteme de rezervare online pentru a gasi zborurile si pentru a va face o idee cu privire la preturi. Preturile variaza de la furnizor la furnizor iar unii au oferte speciale.
2. Cautati o pagina de internet oficiala a unei companii de transport pentru a vedea daca ofera bilete. Multe dintre cele mai bune oferte sunt valabile pentru zborurile din acea saptamana.
3. Accesati site-ul care ofera cea mai bun afacere. Atunci cand vi se cere, introduceti informatiile necesare cum ar fi ora, locul de plecare si destinatia, numarul de pasageri si clasa.
4. Vedeti ca site-ul va ofera o varietate de metode de livrare. Daca acesta este cazul alegeti varianta cea mai potrivita pentru dvs. Daca site-ul ofera optiunea "e-ticket" acest lucru se intampla pentru ca nu sunteti nevoit sa platiti taxe de transport.
5. Platiti prin intermediul cartii de credit. Daca nu va place sa platiti pe internet este posibil sa puteti plati cu cec. Daca nu puteti gasi metode alternative de plata contactati administratorii site-ului.

Sfaturi
Cele mai bune tarife mai ales pentru destinatii internationale sunt gasite prin intermediul consolidatorilor. Acestia se concentreaza pe zone specifice cum ar fi Europa de Est sau America de Sud.

Post a Comment

Previous Post Next Post