9 remedii impotriva mahmurelii

Dupa o noapte de pomina, remediile sunt la indemana

Lumina te irita, fiecare sunet iti pare de doua ori mai ingrozitor, iar la acestea se adauga varsaturi si expectoratii intreaga dimineata? Dupa cum ti-ai dat seama deja, nu esti bolnav, cel putin nu in sensul traditional al cuvantului.
Suferi de ceea ce se numeste sindromul de mahmureala si, pentru a trata aceasta problema, ai nevoie imediata de unul din remediile eficace pe care le vom dezvalui in acest articol...
Partea buna este ca mahmureala nu dureaza vesnic si exista diverse modalitati de a elimina macar o parte din suferinta autoprovocata.

1. Mananca oua
Acestea contin cisteina, un aminoacid care acelereaza functionarea ficatului si ajuta organismul sa descompuna mai repede ramasitele toxinelor rezultate in urma ingestiei de alcool.

2. Rehidrateaza-te cu bauturi energizante
Atletii le folosesc pentru a se hidrata in urma unor eforturi sustinute extreme – de ce nu ai face acelasi lucru? Bauturile energizante sunt bogate in potasiu, minerale si carbohidrati. Te vor ajuta astfel sa elimini deshidratarea si sa cresti nivelul concentratiei zaharului in sange.


citeste tot articolul pe: 9 remedii impotriva mahmurelii

Post a Comment

Previous Post Next Post