Separarea galbenusului de albus poate fi foarte chinuitor daca le separati prin metoda clasica in coaja. Iata insa un mod foarte usor de a le separa fara chin si in cateva secunde. In cetava secunde aveti un galbenus separat perfect.
Aveti nevoie de doua farfurii, o sticla de plastic de jumatate de litru si ouale desigur.
Intr-una din farfurii spargeti ouale avand grija sa nu stricati galbenusul. Luati sticla in mana si strangeti-o de la mijloc. Astfel va elimina aer din ea iar cand isi va reveni la normal va absoarbe aer.
Cu sticla stransa apropiati gura acesteia de galbenus. Dati drumul usor la strangere si sticla va absori galbenusul. Presati din nou sticla deasupra farfuriei goale pentru a scoate oul.
Vedeti si filmuletul de mai jos pentru a observa mai bine metoda usoara de separare a galbenusului de albus cu ajutorul sticlei.
Aveti nevoie de doua farfurii, o sticla de plastic de jumatate de litru si ouale desigur.
Intr-una din farfurii spargeti ouale avand grija sa nu stricati galbenusul. Luati sticla in mana si strangeti-o de la mijloc. Astfel va elimina aer din ea iar cand isi va reveni la normal va absoarbe aer.
Cu sticla stransa apropiati gura acesteia de galbenus. Dati drumul usor la strangere si sticla va absori galbenusul. Presati din nou sticla deasupra farfuriei goale pentru a scoate oul.
Vedeti si filmuletul de mai jos pentru a observa mai bine metoda usoara de separare a galbenusului de albus cu ajutorul sticlei.