Reduceri de 50% de Ziua Unirii in magazinul EMAG.ro

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie 2018, Ziua Ntionala a Romaniei, magazinul online EMAG vine cu reduceri de pana la 50% la produse electronice dar si din alte categorii care nu au legatura cu tehnologia. Asteptam in jurul zilei de 6 decembrie si reducerile pe care magazinul le va face de Ziua EMAG.


La partea de non electronice amintim categoria de Fashion care s-a dezvoltat foarte mult de cand Emag a introdus-o in magazin, categoria de produse de bricolaj si obiecte sanitare, categoria care contine jucarii si articole pentru copii si produsele de ingrijire personala, parfumuri si cosmetice.

O alta categorie care nu are legatura cu tehnologia, este cea de carti. Emag a realizat in cativa ani o adevarata biblioteca online in care pe langa cartile magazinului, isi vand produsele si multe alte librarii din tara. Aici amintim libraria Libris.ro prezenta in site cu nu mai putin de 11 mii de titluri de carti, Book Express.ro cu alte 23 de mii de titluri si Carturesti.ro cu alte 9 mii de carti.

Dar sa ne intoarcem la categoriile de produse electronice. Magazinul online EMAG a redus pretul cu pana la 50% la produse precum: televizore LED, QLED si OLED cu rezolutii Full HD si 4K Ulta HD si tehnologie precum cea de Smart TV, laptopuri si calculatoare cu diverse configuratii, telefoane de toate nivelurile si pentru orice buzunar, produse electrocasnice mari precum cele frigorifice si electrocasnice mici precum cele de bucatarie si de curatenie.

Dar iata categoriile de produse care au reduceri de Ziua Nationala a Romaniei in magazinul online EMAG.











Previous Post Next Post