Cele mai frecvente 7 probleme in relatie

Cu siguranta ati ajuns la concluzia ca relatiile in care cei doi “traiesc fericiti pana la adanci batraneti” nu exista.
Fiecare relatie are partea ei de obstacole, urcusuri si coborasuri – daca le puteti recunoaste, le puteti rezolva mai usor.

Problema numarul 1 – comunicarea
Experta americana Elaine Fantle Shimberg sustine ca este imposibil sa stati de vorba atunci cand urmariti stirile, cititi mesajele primite prin posta electronica sau ziarele. Atunci cand stati de vorba cu partenerul dumneavoastra, trebuie asadar sa eliminati cat mai multi dintre factorii care va distrag – reduceti volumul telefonului, inchideti televizorul si puneti copiii la culcare.

Alegeti momentul si locul in care nu va faceti griji pentru alte persoane sau lucruri – daca aveti tendinta sa ridicati tonul in timpul discutiilor, cu siguranta biblioteca nu este locul potrivit pentru a va rezolva problemele. Aveti grija sa ascultati cu adevarat ceea ce spune celalalt – nu va uitati la ceas in timpul discutiei, nu va aranjati unghiile …

Problema numarul 2 – sexul
Sunteti satui de scuze precum “Nu in seara asta,” sau “Ma doare capul,” sau “Sunt atat de obosit / obosita.” Ei bine, probabil nu sunteti singurul cuplu care se confrunta cu aceasta problema. Cu toate acestea, este adevarat ca sexul este “savoarea” care uneste cuplurile si mentine vie flacara care aduce satisfactia.

citeste tot articolul pe: Cele mai frecvente 7 probleme in relatie

Post a Comment

Previous Post Next Post