Trucuri Yahoo! Messenger 2


1. Utilizatori multipli

Un singur PC intr-o famifie este o sursa de conflicte, mai ales cand toti vor sa fie online pe messenger. Insa exista o cale de a rezolva problema astfel incat mai multi utilizatori sa se poata autentifica in acelasi timp pe messenger, de pe acelasi PC. Inchideti messenger-ul si navigati la Start/Run. Tastati regedit in campul Open si apoi clic pe Ok. Apoi accesati HKEY_CURRENT_USER/Software/yahoo/pager/test. Clic-dreapta pe sectiunea din dreapta si alegeti optiunea New Dword value. Numiti-o Plural.
Apoi clic-dreapta pe aceasta, alegeti Modify si in campul Value Data tastati 1 si bifati optiunea Decimal.OK.

2. Transmiterea unui mesaj la mai multe contacte

Trimiterea unui mesaj doar la un singur contact este floare la ureche. Cum procedam insa cand vrem sa trimitem acelasi mesaj mai multor cunoscuti?
Simplu: daca formeaza un grup, dati clic-dreapta pe acesta si alegeti Send Instant Message to All...
Daca sunt doar cativa utilizatiri disparati, tineti tasta [Ctrl] apasata si selectati contactele. Dati clic-dreapta pe unul din contactele selectate si alegeti optiunea Send an Instant Message. In fereastra care apare, scrieti mesajul, dupa care clic pe butonul Send.

3. Setati o alerta de mail

Asteptati un e-mail important pe adresa de Yahoo! si vreti sa fiti alertati via Yahoo!Messenger? Aveti de urmat cativa pasi simpli. Intai accesati Messenger/Preferences, dupa care selectati meniul Alerts and Sound. In sectiunea Alert me when, dati clic pe optiunea I receive a message in Yahoo!Mail si selectati mudul in care vreti sa fiti alertati.
Exista 4 moduri, care pot functiona impreuna sau separat: o fereastra, un sunet, un simbol in bara tray sau afisarea unui mesaj in coltul din stanga ecranului.

4. Identificati-va prietenii dupa sonerie

V-ati cumparat microfon si obisnuiti sa vorbiti cu prietenii direct prin intermediul messenger-ului.
Vreti sa puteti stabili dupa sunetul de apelare care din cunostinte incearca sa ia contact cu voi. Nimic mai simplu: navigati la Messenger/Preferences, selectati meniul Calling and Audio si dati clic pe butonul Import pentru a adauga un nou sunet de apel. Dupa ce ati adussunetul dorit, inchideti fereastra Preferences si dati clis-dreapta pe contactul a carui apelare vreti sa o recunoasteti astfel.
Selectati optiunea Ringtones si apoi numele fisierului pe care tocmai l-ati importat.

Trucuri si sfaturi

Post a Comment

Previous Post Next Post