Cum sa cumparati accesorii pentru calculator

Mouse pad, o sursa de protectie si unitati de discheta (sau alte discuri detasabile) sunt esentiale pentru calculator. Nevoia pentru alte accesorii depinde de preferinta dvs, de necesitati si de dotarile pe care le doriti.

Pasi
1. Cumparati un mouse pad care are suprafata durabila, rezistenta la exfoliere si care sa fie antistatica.
2. Alegeti un mouse pad care este potrivit ca marime pentru biroul dvs si care este destul de mare pentru a va permite miscarile cerute de programele pe care le folositi. Luati in considerare achizitionarea unui mouse pad ce sprijina incheietura si care asigura confort in lucru. Unele suporturi de incheieturi au arici permitandu-va sa le indepartati daca doriti.
3. Luati un suport de sprijin al incheieturii pentru tastatura, va creste confortul oferit. Veti dori unul daca tastati mult.
4. Cumparati 10 dischete de marca, nu costa foarte mult. Cumparati CD-uri inregistrabile si CD-uri care pot fi reinscriptionate.
5. Cumparati un set de cartuse de rezerva pentru a le avea la indemana, inainte de a se termina cele originale.
6. Cumparati hartie pentru imprimanta.
7. Ganditi-va la cutii in care sa tineti discurile detasabile. Puteti alege cutii de bijuterii sau carcase cu imbracaminte protectoare pentru a pastra CD-urile.
8. Cumparati produse de curatat cum ar fi aer comprimat sau un lichid neabraziv de curatare, potrivit pentru curatarea suprafetelor din plastic.
9. Luati un suport de tastatura ce se monteaza sub birou, asta in cazul in care biroul dvs nu este dotat cu asa ceva.
10. Luati in considerare accesorii de care este posibil sa aveti nevoie datorita amplasamentului biroului, cum ar fi cabluri mai lungi.

Sfaturi
"Perifericele" (spre deosebire de accesorii) sunt componente aditionale conectate la calculator (cum ar fi imprimanta, unitati optice externe, scanner si altele).
Folositi discuri detasabile pentru a va asigura documentele. Nu folositi calculatorul fara ca acesta sa aiba un sistem de salvare.
Majoritatea persoanelor prefera suporturi moi pentru incheieturi
Inainte de a cumpara, incercati orice accesoriu menit sa va aduca confortul.

Post a Comment

Previous Post Next Post