Cum sa descarci video de pe Facebook fara niciun software

Ați găsit câteva videoclipuri uimitoare și interesante pe Facebook și căutați o modalitate de a le descărca pe computer? Este posibil să fi încercat să salvați un videoclip în dispozitivul vostru, dar nu ați găsit o soluție sau o modalitate de a face asta deoarece nu există opțiune oficială de a downloada filmulete pe Facebook.

Într-adevăr, este atât de frustrant când întâlniți un videoclip minunat pe Facebook și vă aflați în imposibilitatea de a-l salva pe computerul vostru pentru vizualizare offline. Dar nu vă mai faceți griji, o să vă arătăm un truc fantastic care vă va permite să descărcați orice videoclip public sau privat de pe Facebook fără a utiliza niciun software sau un instrument online.

Sunteți gata să obțineți videoclipurile preferate de pe Facebook? Dacă da, să începem!





Pasul 1: Mai întâi, găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați.


Pasul 2: Faceți clic dreapta pe videoclip, apoi selectați a treia opțiune "Afișează adresa video a clipului video" (Show video URL).


Pasul 3: Copiați adresa URL a videoclipului din fereastra mică care se deschide.


Pasul 4: Acum, in browserul vostru, deschideți o filă nouă și apoi inserați adresa URL a videoclipului în bara de adrese.


Pasul 5: Schimbați in adresa URL literele "www" cu litera "m" așa cum este arătat mai jos, apoi apăsați Enter pe tastatură pentru a vă redirecționa către versiunea mobilă a Facebook.



Pasul 6: Odată ajunși acolo, porniți din nou videoclipul și în timp ce acesta merge, faceți clic dreapta pe el și selectați Salvați video ca ... (Save Video As...)


Pasul 7: În final, dați-i un nume dacă doriți, apoi alegeți o destinație unde să salvați clipul video și apăsați butonul Save.






După cum vedeți, puteți descărca și salva cu ușurință un videoclip de pe Facebook pe computerul vostru, doar prin obținerea adresei URL a clipului video și apoi redirecționarea către versiunea mobilă a Facebook prin schimbarea literelor www in litera m. Odată ajunși acolo, redați din nou videoclipul și în timp ce acesta merge, faceți clic dreapta pe el și selectați opțiunea Salvați video ca ....

Cum ți s-a părut acest truc? Dacă v-a fost de ajutor, poate dorițu să distribuiți această postare prietenilor dvs. pe Facebook.
Previous Post Next Post