Cum să fixați mai mult de 3 contacte in taskbar in Windows 10

Doriți să fixați mai mult de trei contacte in taskbar (bara de activități) in Windows 10? Nici o problema. Iată cum să faceți acest lucru.

Actualizarea "Creators Fall" introduce in Windows 10 o nouă funcție numită My People - Oamenii mei, care vă permite să fixați contactele favorite direct in taskbar pentru a  accesa rapid și ușor serviciile de mesagerie instantanee, e-mailurile, detaliile de contact și multe altele ale acelor contacte. Din păcate, Microsoft a impus o limită de doar trei contacte care pot fi fixate in taskbar, ceea ce nu este suficient pentru unii oameni.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care doresc mai multe contacte, ati ajuns in locul potrivit. Limita de trei persoane nu este fixă și poate fi ajustată printr-o editare simplă a Registrului. Ca întotdeauna, accesul la Registru poate fi periculos, deci ar trebui să continuați cu prudență dacă nu sunteți deja familiarizat cu Registrul Windows.

Pasul 1: Deschideți "Windows Registry"

În primul rând, trebuie să deschideți "Windows Registry" pentru a putea edita valorile necesare pentru a mări numărul de persoane pe care le puteți fixa la bara de activități.





1. Faceți clic dreapta pe butonul Windows Start.


2. Selectați Run.

3. În caseta de cautare Run, tastați "regedit".


4. Selectați OK.





Pasul 2: Deblocați mai multe spații de contact

Acum, când vă aflați în "Windows Registry", trebuie să navigați la folderul care vă permite să schimbați numărul de persoane pe care le puteți conecta la taskbar.

1. Navigați la:

Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\People

2. În folderul People, faceți clic dreapta și selectați "New> valoarea DWORD (32 biți)."


3. Numește valoarea DWORD -> TaskbarCapacity.


4. Faceți dublu clic pe nou creatul DWORD.

5. Setați "Value data" la 10.


6. Selectați OK.

7. Reporniți calculatorul.

Acum ar trebui să puteți fixa până la 10 contacte în zona de contacte din bara de activități. Nu am încercat să creștem "Value data" la peste 10 si deci nu suntem siguri dacă este posibil să puneți un număr mai mare și să creșteți numărul de persoane pe care să le fixați.

Probabil că Microsoft a impus limita inițială de trei persoane, deoarece majoritatea ecranelor nu sunt suficient de mari pentru a intra mai multe persoane, iar fixarea mai mult de trei poate face bara de activități a utilizatorului să se simtă aglomerată. Dacă aveți un monitor mare cu mai mult spațiu, fixarea a mai mult de trei persoane poate avea sens.
Previous Post Next Post